Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp (DAH) blev stiftet i 1979 og er i dag en af Danmarks førende på markedet for autohjælp. Dansk Autohjælp er helt uafhængige, hvilket betyder, at man har frit værkstedsvalg. De har dog 46 stationer/værksteder fordelt over hele landet samt mere end 500 specialbyggede redningskøretøjer.

Dansk Autohjælp yder assistance i hele landet og på alle døgnets 24 timer året rundt. I de fleste tilfælde er de fremme allerede inden for en time. Man betaler kun for reservedelene og ikke timeløn for den tid det tager at lave bilen.

Hvis man tegner et tillægsabonnement, kan man også få sin campingvogn eller trailer dækket af Dansk Autohjælp.

Man er også dækket godt ind hos Dansk Autohjælp i det øvrige Europa. Dansk Autohjælp har flere samarbejdspartnere i udlandet, som yder assistance efter de samme betingelser, som er gældende i Danmark. Dog har man ikke frit værkstedsvalg hvis afhjælpning ikke kan ske på stedet. Bilen transporteres kun til nærmeste værksted sammen med fører og eventuelle passagerer. Abonnementet dækker dog efter de danske betingelser på E65 mellem Malmø og Ystad, samt på de første 25 km syd for den dansk/tyske grænse.

www.dah.dklæs mere om Dansk Autohjælpsammenlign autohjælp udbydere