FDM vejhjælp

Hvis man er medlem af FDM, kan man få FDM vejhjælp til en meget fordelagtig pris blot man også har et FDM medlemsskab. Priserne på autohjælp bliver en anelse højere hvis det er en større/tungere bil der skal dækkes og hvis der skal være dækning af trailer eller campingvogn.

Hvis fejlen på bilen ikke kan laves på stedet, bliver bilen typisk transporteret til et værksted. Dette er muligt, fordi FDM vejhjælp samarbejder med dansk Autohjælp, der råder over cirka 500 biler samt 100 servicestationer/værksteder landet over. Så med FDM autohjælp får man hurtig hjælp døgnet rundt, uanset om det er hverdag eller helligdag.

Hvis Alarmcentralen vurderer at de ikke kan udbedre skaden på stedet, kan man få lov til at leje en bil til en relativt billig pris. Bilen bliver bragt direkte til stedet hvor ens bil er gået i stykker af FDM vejhjælp, så man undgår at skulle ændre de kommende dages planlægning.

Der er en selvrisiko på 100 kr. pr. assistance, men hvis hjælpen ikke er fremme inden en time, betaler man ikke selvrisiko. I tilfælde af meget dårligt vejr, kan denne tidsgrænse dog rykkes lidt. Hvis assistancen afbestilles mere end 30 minutter efter første opkald, skal der dog betales en selvrisiko. Hvis man får brug for assistance i udlandet, er der ingen selvrisiko.

www.fdm.dklæs mere om FDM vejhjælpsammenlign vejhjælp udbydere